Hoofdmenu

Dansketting

“Tientallen, honderden mensen die zich dansend doorheen de straten begeven, voorgaand door lokaal muzikaal talent. Jong en oud, schoorvoetend of toonaangevend. De groep groeit aan en nodigt iedereen uit om mee te dansen…”
 

Op zaterdag 28 april 2018, op Dag van de Dans, nodigt Danspunt alle steden, gemeenten en dorpen uit om deel te nemen aan De Dansketting. Overal in Vlaanderen en Brussel duiken die dag (menselijke) danskettingen op, een feest op verplaatsing!

De danskettingen vormen zich al dansend en zo banen de inwoners zich trots en feestelijk een weg door de gekende en minder gekende straten en plekjes van de gemeente. Begeleid door muzikanten die de dansketting als “rattenvangers” door de straten loodsen.

Wil jij deze dansketting ook mogelijk maken binnen jouw stad of gemeente? Samen met Vlamo reikt Danspunt je de choreografie en muziekstukken aan, en krijg je ondersteuning waar nodig.
 
Meer info en inschrijven: dansketting@danspunt.be
Datum:
zaterdag, 28 april, 2018
Locatie:
Overal in Vlaanderen en Brussel
Land:
België
Contactgegevens:

Voor meer info en inschrijvingen: dansketting@danspunt.be

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×