Hoofdmenu

Zaalverantwoordelijke

Wil jij een handje toesteken in onze Dansschool?

Wij zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor de danslessen op zaterdagvoormiddag in Sint-Katelijne Waver. Vanaf september 2016 starten we hier met nieuwe danslessen.

Dansschool K!dans breidt uit richting Sint-Katelijne Waver. We bekijken momenteel de optie om vanaf september 2016 ons aanbod te vergroten naar de nieuwe Sporthal in STK. Extra danslessen vraagt uiteraard om extra dansleraars én extra administratieve hulp. Daarom gaan we op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor de lessen in Sint-Katelijne Waver.

Wat zijn de taken?
* Je volgt de inschrijvingen mee op die ter plaatse via de nieuwe danslessen in Sint-Katelijne Waver binnen komen. Hiervoor communiceer je goed met Linda die de algemene ledenadministratie overziet.
* Je bent op zaterdagvoormiddag het aanspreekpunt voor onze leden in Sint-Katelijne Waver en dus ben je op de hoogte van algemene organisatie-afspraken, K!dans-activiteiten, lessenaanbod, … en je kunt hierdoor correct reageren op vragen en feedback.
* Je communiceert op regelmatige basis met het Dagelijks Bestuur van de dansschool.
* Je bent tijdig aanwezig voor aanvang van de eerste les, zodat je de dansers kunt aanduiden op de aanwezigheidslijst.
* Je zorgt er mee voor dat het aanwezige materiaal netjes opgeruimd wordt na de lessen en stelt ons op de hoogte van eventuele plaatselijke noden.
* Je bent beschikbaar op zaterdagvoormiddag van september 2016 t.e.m. juni 2017 (uitgezonderd tijdens schoolvakanties)

Wij bieden
Een vergoeding volgens de richtlijnen voor vrijwillige medewerkers van een vzw.

Interesse?
Neem contact op met Katja (0499-551779 | katja@kdans.be) of Linda (0486-790503 | linda@kdans.be ) voor 15 mei 2016.

http://www.kdans.be/vacatures/gezocht-zaalverantwoordelijke
 

Contactpersoon: 
Dansschool K!dans
Telefoonnr: 
0499-551779 (Katja) of 0486-790503 (Linda)
Zoekertjes categorie: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×