Hoofdmenu

Supertramp leerkrachten gezocht

 ‘Time-OUT’ biedt sportieve time-out momenten aan, en dit aan bedrijven onder de middag (of na kantooruren). De bedoeling is dat werknemers hun werk even kunnen loslaten en volop kunnen genieten door te bewegen.

Op dit moment bieden we looptechnieken, kickboks, yoga & supertramp (aerobics op trampolines) aan. We zijn volop op zoek naar zelfstandige trainers die zich minstens op 1 vaste middag in de week kunnen vrijmaken om supertramples te geven in regio Gent.

Bij onze supertramplessen merken we dat aerobicsbewegingen op trampolines wel werkt, maar dat het eigenlijk nóg aanstekelijker werkt als er dansbewegingen aan te pas komen. Om die reden zou ik graag met dansleerkrachten werken, met mensen die hun passie & creativiteit kwijt kunnen in het dansen.

Interesse? Contacteer Time-OUT via coordination.time-out@outlook.com.

Contactpersoon: 
Time-OUT
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×