Hoofdmenu

Polynesische dans of Huladans

Op vrijdag 27 april 2018 organiseren wij in het Heilig Hartinstituut in Heverlee een mondiale dag.

Onze leerlingen van het derde en vierde jaar secundair onderwijs worden die dag over een aantal continenten verdeeld en kunnen dan deelnemen aan allerlei workshops.
Voor de continenten Azië, Amerika en Afrika hebben we al verschillende dansworkshops typisch voor die continenten. Het continent Oceanië is echter nog op zoek naar iemand die een dansworkshop of initiatie kan geven in Polynesische dans of Huladans.

Mocht u zo'n dansworkshop of initiatie kunnen geven en u kan zich vrijmaken op vrijdag 27 april in de voormiddag en/of namiddag, gelieve dan contact op te nemen met:
Heidi Van Roosbroeck - tel: 016/39-90-83 - e-mail: heidi.vanroosbroeck@hhscholen.be
Samuel Fouret: e-mail: samuel.fouret@hhscholen.be

Contactpersoon: 
Heidi Van Roosbroeck of Samuel Fouret
Telefoonnr: 
016/39-90-83
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×