Hoofdmenu

Leerkrachten kleuter - en kinderdans

STAP Roeselare is voor een wervingsreserve op zoek naar

Leerkrachten kleuter - en kinderdans

Profiel van de kandidaten : mensen die tot op een behoorlijk niveau als amateur dansen of gedanst hebben, eventueel mensen met een diploma LO of bewegingsrecreatie met interesse voor - en ervaring in dans. Wens je jouw hoofdberoep aan te vullen met een beperkte opdracht in het deeltijds kunstonderwijs, dan is dit zeker het overwegen waard.
Affiniteit met onderwijs en graag werken met kinderen van 2° kleuter tot en met 2° leerjaar zijn belangrijke troeven voor kandidaten.

Wat wij u daarvoor bieden :

-    een correcte verloning via het ministerie van onderwijs met alle sociale voordelen die daaraan verbonden zijn.
-    Een degelijke infrastructuur
-    Opgenomen worden in een gemotiveerd dansteam met bekwame en toffe collega's
-    Inhoudelijke en administratieve ondersteuning
-    Een warme en collegiale werksfeer
-  
Heb je interesse om in deze wervingspoule te worden opgenomen, stuur dan zo gauw mogelijk een mail met motivatie en CV naar mailto: geert.acke@staproeselare.be
Ook voor meer info omtrent deze wervingsreserve, kan je naar dit adres mailen of bellen naar 051 261740
 

Contactpersoon: 
STAP Roeselare
Telefoonnr: 
051 261740
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×