Hoofdmenu

Inclusieve auditieworkshop

Moving Ground gaat op zoek naar vier dansers (geen professionelen, 15+), die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging.
Moving Ground is een superdivers dansgezelschap en staat open voor mensen uit alle (dans)culturen en dansers met een beperking.

De auditie is bedoeld om dansers vinden voor "We all speak in poems". Een choreografie die wordt opgevoerd in de openbare ruimte en alle aanwezige (en heel verschillende) mensen samen probeert te brengen in dans.
Ons project is mogelijk dankzij de steun van Fonds voor talentontwikkeling - Stad Antwerpen.

We bieden:
- een groeikans naast 2 professionele dansers en een professionele choreografe. Je zal dus heel veel leren over dans en performance door met ons samen te werken.
- een vrijwilligersvergoeding voor de repetities en voorstellingen, zodat je geen extra centen kwijt bent aan ons project

Repetitie op (moet je allemaal vrij houden en bij kunnen zijn!):
10 en 11 maart, 17 en 18 maart, 2 en 3 april.

Vrijhouden voor voorstellingen:
6-7-8 april, 26-29 april en 13 mei

Bevestig je aanwezigheid door te mailen naar: movinggroundvzw@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1018130701660208/

Contactpersoon: 
Moving Ground
Zoekertjes categorie: 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×