Hoofdmenu

Gemotiveerde dansleraar/-lerares

Kunstgroep Alkuone uit Aalst is op zoek naar een gemotiveerde dansleraar/-lerares, die ervaring heeft met het maken van danschoreografieën voor jongens en meisjes van 5 tem 12 jaar (onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën). De vacature komt vrij vanaf november 2018.
Het liefst behouden we ons huidige uurrooster, waar de lessen ingepland staan op woensdagnamiddag van 15u tot 18u in ons eigen clublokaal in Aalst.
Klassieke choreografische dans zit reeds in ons aanbod op zaterdag. Alle andere dansstijlen zijn welkom!

Kunstgroep Alkuone is een artistieke, dynamische groep jongeren, die op vandaag ongeveer 120 leden telt tussen 5 en 30 jaar. Wij brengen dans- en vlaggenspektakels, soms begeleid door onze eigen percussionisten, op podia en pleinen in België en heel wat andere landen in Europa en de rest van de wereld. Vorig jaar heeft de groep nog zijn 60-jarig bestaan gevierd! Check gerust eens onze website www.alkuone.be of onze facebook-pagina voor meer info en wat leuke foto's.

Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer info.

Contactpersoon:
Julie De Schrijver
Telefoonnummer: 0473 22 65 13
e-mail: juliedeschrijver@telenet.be
 

Contactpersoon: 
Julie De Schrijver
Telefoonnr: 
0473 22 65 13
Zoekertjes categorie: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×