Hoofdmenu

Choreograaf

Ik ben een onafhankelijk producent/regisseur van animatiefilms. Voor mijn volgend projekt ben ik op zoek naar een choreograaf. Het verhaal zal immers volledig als dans worden opgevoerd.

Voor alle duidelijkheid:
-Je hebt de tijd. Ik voel niet de behoefte, nog maar eens wekenlang te onderhandelen, om dan te horen te krijgen dat je er eigenlijk de tijd niet voor vrij kan maken. De muziek is zo'n 15 minuten lang.
-Je werk dient als basis voor een tekenfilm. De dans wordt niet opgevoerd in een zaal.
-Je bent deel van een triumviraat. De komponist en ikzelf als regisseur, wisselen regelmatig met jou van gedachten. Ieders inbreng beïnvloedt het werk van de ander.
-Je dans vertelt een verhaal. Dat is hetgeen steeds voor ogen moet worden gehouden. 
-Je kan leven met het feit dat het verhaal een seksuele inslag heeft, bij momenten zelfs expliciet, zonder vulgair te zijn.

Over de verloning kan tot een vergelijk worden gekomen.

Heb je daadwerkelijk interesse, kontakteer me dan: rodriguez.valcke@telenet.be.

Contactpersoon: 
Rodriguez Valcke

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×