Hoofdmenu

Zoekertjes

Docent(e) gezocht voor wekelijkse lessen vanaf september 2018

Voor onze afdeling in RILLAAR:
- docent(e) kleuter- en kinderdans (2e - 3e kleuterklas): woensdag 14u tot 15u
- docent(e) kleuter- en kinderdans: zaterdag 11u30 tot 12u30
- docent(e) instappertjes (1e kleuterklas): zaterdag 13u15 tot 14u
- docent(e) acrogym: dag en uur te bespreken
Voor onze afdeling in HOLSBEEK
- docent(e) rope skipping (8 t.e.m. 14 jaar) - dag en uur te bespreken
- docent(e) multimove - dag en uur te bespreken

Vrouwelijke danseressen r&b/hiphop

- Wat: 2 vrouwlijke danseressen die r&b/hiphop kunnen dansen
- Waarom: voor mijn mini optreden van 1 nummer => Freedom van Beyonce
- Wanneer:
-> Repetitiedagen: nog overeen te komen, liefst zo snel mogelijk.
-> Optreden: 30 juni '18 tussen 17h - 19h
-  Waar :  CG De Nestel, Buisstraat 19C, 2890 sint - Amands

Lesgever klassiek ballet en jazz voor schooljaar 2018 – 2019

Dansschool Dizenja is opzoek naar een lesgever voor klassiek ballet en/of jazz voor het dansjaar 2018 – 2019 op:
Woensdag van 16u tot 17u Jazz 1 (3de & 4de leerjaar)
Woensdag van 17u tot 18u klassiek ballet 2 (3de & 4de leerjaar)
 
Deze lessen gaan door in Grimbergen en starten op 12 september 2018 tot begin juni 2019.

Dansgroep Nele zoekt enthousiaste choreograaf

Wij zoeken nog een choreograaf/choreografe voor les op vrijdagavond tussen 19u00 en 22u00 of zaterdag van 09u00 tot 15u00. We passen ons wel aan volgens uw mogelijkheden. Wij bieden een mooie vergoeding, gemotiveerde dansers en een dynamisch bestuur dat waakt over een optimale danssfeer.

lesgever modern

 

Dansschool VID uit Deinze zoekt een lesgever modern op vrijdagavond.
Een groep voor de lagere school om 18u30 en een groep voor de middelbare school om 19u30.
Beide groepen zijn algemeen niveau.

Lesgever kinderen en jongeren te Leuven

Het choreografisch danstheater Kordante is op zoek naar een gemotiveerde dansdocent(e)!
Het gaat concreet om twee lessen op vrijdag avond in Heverlee (Heilig Hart). De lessen kunnen een mix zijn van jazz, modern, hedendaags…

Lesgever Urban dance

De Hoofdstedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans is op een zoek naar een lesgever voor “Urban Dance” voor volgend schooljaar. We bieden 2,5u in Laken en 2,5u in Brussel centrum met mogelijkheid tot uitbreiding naar schooljaar 2019-2020. De lessen gaan door naschools. U komt terecht in een enthousiast team van leerkrachten muziek, woord en dans (klassieke dans, hedendaagse dans en jazzdans bieden we al aan, Urban is nieuw vanaf 1/9/2018).

Gezocht: dansleraar kids&jeugd

Wij zijn op zoek naar een jonge, gemotiveerde dame of heer die ons lerarenteam wil vervoegen op woensdagmiddag voor volgend schooljaar.
Dit om lessen kinder en jeugd dans te geven van 8 jarigen tot 18 jarigen te Ronse. De lessen kunnen een mix zijn van modern, hedendaags, hip hop, street, funky…
De leerkracht is volledig vrij om de lessen zelf in te vullen volgens zijn of haar talenten. Wij verwachten motivatie en plezier, zodat dit wordt overgebracht naar onze dansers.

Gezocht: Docent klassiek ballet voor kinderen

Danscentrum Movere uit Heist-op-den-Berg is voor dansjaar 2018-2019 op zoek naar een docent klassiek ballet en dit vooral voor kinderen. Meerdere uren na elkaar is een mogelijkheid en ook de dag is bespreekbaar. Ben jij een gedreven docent en kom je graag in een dynamisch team terecht? Neem dan zeker contact op met ons!
 

VZW Pliejee zoekt leerkracht klassieke dans/moderne dans

Sinds enkele jaren bestaat er in de sportschool van Brugge een studierichting 'specialisatie dans'. Tijdens deze 6-jarige opleiding krijgen de leerlingen naast hun ASO/TSO opleiding lessen klassiek ballet, modern, jazz, pointes, hiphop en latin. De leerlingen blijven meteen na hun lessen op school om de naschoolse lessen dans te volgen.
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leerkracht met een ruime kennis van klassiek ballet en/of moderne dans om les te geven op volgende momenten.

Pagina's

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×