Hoofdmenu

Zoekertjes

Dansers (vrouwelijke stagiaires)

Voor de nieuwe productie ‘ Hide & Seek’ is dAnsbeeLd vzw op zoek naar vrouwelijke stagiaires die fulltime beschikbaar zijn van 1 t/m 28 mei 2017.

Professionele dansleerkracht

om met ingang van dinsdag 7 maart VACANTE uren dans te geven

Groepen die willen optreden op het 39ste Provinciaal Volksdansfeest

op donderdag 21 juli van 14 tot 18.30 uur op het Woodrow Wilsonplein (zuid) te Gent

Dansdocenten

Dansschool Dance-Control is op zoek naar een dansdocent met bachelor dansdocent en een dansdocent die gespecialiseerd is in klassieke dans voor het schooljaar 2017-2018. Voor de zomervakantie zijn we nog op zoek naar studenten/docenten uit de bachelor dansdocent om interne en externe dansweken te geven.

Lesgever kinderdans en prédans gezocht te Antwerpen

dansA!pen dans- en balletschool zoekt op korte termijn iemand aan te werven voor het geven van de lessen kinderdans, prédans klassiek en prédans modern op woensdagen tijdens het schooljaar van 13u15 tot 16u. Daarnaast steken we je graag nog een heleboel opdrachten toe in samenspraak welliswaar.

STORY- figuranten met ritme gezocht

Voor een reclamespot van Story zijn we nog op zoek naar een 20-tal figuranten met gevoel voor ritme. Acteerervaring is niet vereist, maar het is wel noodzakelijk dat men op de maat de nodige bewegingen kan uitvoeren.

Danszaal

tussen Oost en West Vlaanderen

Docent breakdance

die graag een breakdancecursus begeleidt en/of geïnteresseerd is in het begeleiden van workshops breakdance of streetdance.  
We verwachten van onze docenten niet alleen praktische, technische en inhoudelijke bagage, maar ook en vooral dat ze fijne begeleiders zijn voor de kinderen en jongeren.

Mannelijke (amateur)danser

voor de musicalproductie van My Fair Lady door De Speling

Dans docent Ballet/Moderen dans gezocht in Edegem

Dit voor volgend dansseizoen 2017-2018, aanvang begin september 2017 tot eind juni 2018.
De danslessen gaan door in sporthal ‘den Willecom’ Terelststraat 2, 2650 Edegem.
Wij bieden u een overeenkomst aan per dansseizoen.

Pagina's

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (IBAN: BE07 0013 5174 0466 • BIC: GEBABEBB)