Hoofdmenu

'T GESPAN

Op maandagavond zet ‘t Gespan zijn beste beentje voor.

In een aangename sfeer komen bij ons de rustige traditionele en internationale dansen aan bod. Een gezelschapsdans, een gezellige babbel, aangename muziek en een drankje tussenin, wat heb je meer nodig om een leuke avond door te brengen.

Je houdt van: beweging, muziek, en gezellig samenzijn maar je wilt het wat rustiger aan doen. Dan is dansen je regel wel! Heb je ons gezien en kreeg je zin om mee te doen?
Kom eens kijken of doe eens vrijblijvend mee op een repetitie. Voorkennis is niet nodig en je kunt gerust enkele keren proberen, zonder dat je al ingeschreven bent.

Iedere maandag van 20u00 tot 22u00
Kasteel La Motte
Lumbeekstraat, 20
1700 Sint-Ulriks-Kapelle

 

Adres
Dansgenre: 
WERELD- EN FOLKLOREDANS
Europese dans
Vlaamse volksdans
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×