Hoofdmenu

Hypnosis Dance Academy vzw

Hypnosis Dance Academy is een nieuw danshuis gevestigd in Roeselare, in het hartje van de provincie West-Vlaanderen. Daarnaast zijn we de officiële Knack Cheerleading Academy van Volleyteam Knack Roeselare. Verder doen we de organisatie van enkele dansevenementen, waaronder Roeselare Danst (een gratis openlucht dansfestival tijdens de Roeselaarse Batjes).

Met ons danshuis zijn we continu op zoek naar talentvolle dansdocenten uit Vlaanderen in uiteenlopende dansstijlen. We proberen deze vervolgens enkele cursussen aan te bieden in ons danshuis. Zo willen we lokale dansers laten proeven van al wat leeft in Vlaanderen. Dans is immens populair en is een internationale taal die we allen begrijpen.

Bovendien is er een maximum aan 25 inschrijvingen per danscursus, zo garanderen we kwaliteit en persoonlijke begeleiding. We bieden voor elk wat wils. Er zijn FUN lessen voor mensen die ontspanning zoeken. Daarnaast hebben we ook CHALLENGE lessen voor dansers die technisch willen verbeteren en willen deelnemen aan dansopdrachten, wedstrijden of cheerleader willen worden. Maar we zijn meer dan een danshuis met wekelijkse lessen alleen. Sinds 13 jaar brengen we shows en dansopdrachten voor tal van evenementen. Ook hier blijven we ons op focussen.

Adres
A. Hansstraat 8
8800
Roeselare
Dansgenre: 
Dans met attributen
Jazzdans
Breakdance
Clipdance
Contact
E-mail: 
Website: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×