Hoofdmenu

Bio Danza

Het leven dansend verkennen. Gevarieerde muziek nodigt uit om op jouw manier te bewegen.

Bios is Grieks en betekent leven
Danza betekent geïntegreerde beweging vol betekenis
Biodanza is de ‘Dans van het Leven’ en werkt met een combinatie van muziek, beweging, emotie en contact.

Woordeloos dansen op een lichaamsvriendelijke en plezierige manier. Elke beweging initieert verandering en ondersteunt jouw ontwikkeling naar meer harmonie en integratie.

In Biodanza scheppen onze vivencia’s (diepe belevingen) een ruimte die doorwerkt en ons in het dagelijks leven meer levensvreugde schenkt. Je verbindt je met alles wat het leven inhoudt door je uit te drukken op jouw unieke manier.

Wetenschappelijk onderzoek bevestigt de gunstige effecten van Biodanza: het versterkt het immuunsysteem, reguleert het zenuwstelsel en het hormonale systeem. Biodanza heeft een sterk heelmakend effect op de gezondheid en brengt denken, voelen en handelen in evenwicht.

Adres
Eiland 35
9450
Haaltert
Dansgenre: 
DANS- EN BEWEGINGSEXPRESSIE
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×