Hoofdmenu

Academie voor Muziek - Woord - Dans Bornem

Vanaf 6 jaar kan je komen dansen in de academie. De degelijke, professionele en pedagogische opleiding van onze docenten garandeert kwaliteitsvolle en creatieve danslessen op maat van elk kind, jongere of volwassen leerling. Voor het plezier, maar ook als pré-professionele vorming om later in te stromen in een professionele dansopleiding

De leerplannen dans van het ministerie garanderen een mooi evenwicht tussen techniek en artistieke expressie.

We bieden een waaier van verschillende dansstijlen aan:
voor 6- en 7-jarigen dansinitiatie en vanaf 8 jaar klassieke en hedendaagse dans.

Elk jaar organiseren we verschillende dansactiviteiten zoals het bijwonen van professionele dansvoorstellingen, dansweekends en natuurlijk zelf op de planken staan.

De lessen vinden plaats in CC Ter Dilft in aangepaste danszalen. Klassieke dans wordt live begeleid door piano. De opleiding wordt gesubsidieerd door het ministerie en stelt strenge eisen aan de diploma’s van de lesgevers, de leerlijnen, de infrastructuur, de grootte van de groepen en aan een democratische aanpak en prijs.

meer info dansacademie@bornem.be

Adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880
Bornem
Regio: 
Dansgenre: 
DANS- EN BEWEGINGSEXPRESSIE
BALLET, MODERNE, HEDENDAAGSE EN JAZZDANS
Contact

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×