Hoofdmenu

Parkeren met de auto

De Abrahamstraat ligt in een betalende zone.

De dichtsbijgelegen overdekte parking is RAMEN (P8), slechts 3 straten van Danspunt verwijderd, of SINT-MICHIELS (P7).

 

Parking Ramen (P8) ligt op de hoek van Ramen en de Brouwersstraat.

Bij het verlaten van de parking loop  je door RAMEN tot aan de BURGSTRAAT (2de kruising), je slaat de BURGSTRAAT rechts in en neemt daarna de eerste straat links, de BONIFANTENSTRAAT.

Ga rechtdoor tot op het einde van de BONIFANTENSTRAAT en slag rechtasaf de ABRAHAMSTRAAT in. Nummer 13 is aan je rechterkant.

 

Vanaf Parking Sint-Michiels (P7) loop je steeds rechtdoor: eerst door RAVENSTEINSTRAAT, vervolgens door KORENLEI, vervolgens door JAN BREYDELSTRAAT, vervolgens door GEWAD.

De tweede straat links van Gewad is de ABRAHAMSTRAAT. Nummer 13 is aan je linkerkant.

 

!OPGELET! Sedert 3 april 2017 is het Circulatieplan van kracht. Info over routes en parkings vind je op de site van de stad Gent.

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×