Hoofdmenu

Deadline punctuele aanvraag tussenkomst reiskosten

De Vlaamse overheid ondersteunt individuele amateurkunstenaars én verenigingen bij deelname aan internationale evenementen. De deadline voor het aanvragen van een tussenkomst in reiskosten, voor deelname aan een internationaal festival, wedstrijd, cursus of workshop die plaatsvindt tussen mei en augustus 2017, is 1 maart.  Subsidievoorwaarden en aanvraagformulieren vind je hier.

Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×