Hoofdmenu

Dansers-voor-één-dag gezocht!

Maak deel uit van de eerste dansketting, een écht feest op verplaatsing. Dans mee op zondag 26 november. We leren je een eenvoudige choreografie aan, te dansen in een ketting, een stoet, begeleid door live muziek: gezelligheid en ambiance verzekerd! 

Voor iedereen die graag danst of er zich voor het eerst aan wil wagen. Samen met andere dansliefhebbers, jong en oud, huppelend en minder mobiel.

En zo figureer je ook mee in de promofilm voor de Dansketting, die op 28 april 2018 plaats zal vinden in talloze steden en gemeenten.

 

Wanneer? Zondag 26 november - van 11u30 tot 14u

Waar? J. Kluyskensstraat 2, B-9000 Gent – School of Arts, KASK & Conservatorium

 

Breng je stralendste lach mee, en al even stralende vrienden en familie. Danspunt zorgt voor genoeg sfeer en lekkers. Laat daarom ook voor 23 november weten met hoeveel jullie komen (mail naar dansketting@danspunt.be).

 

 

 
Regio: 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×