Hoofdmenu

Blijf op de hoogte

Ben je gebeten door dans en wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de danswereld!

Abonneer je op DANST, schrijf je in voor onze digitale mailings, download de gratis Danspunt-app, volg ons via Facebook en Twitter, ...

 

HÉT TIJDSCHRIFT VOOR DANS IN VLAANDEREN

DANST heeft aandacht voor alle dansdisciplines, wisselt interessante artikels af met nieuwtjes en biedt een uitgebreide dansagenda met een helder overzicht van alle dansactiviteiten van de komende drie maanden.

Ben je gebeten door dans en wil je 4x per jaar Dans.Magazine in je bus ontvangen? Abonneer je voordelig op ons tijdschrift voor slechts 14 euro/jaar. Zo blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen in de danswereld.

 

 

 

Abonneer je nu!

 

 

DANSPUNT IN JE MAILBOX

Wil je op de hoogte blijven van dansprojecten, wedstrijden, vormingen,… die Danspunt organiseert.

Registreer je hier en geef ons je mailadres en favoriete dansgenre door.

 

 

DANSNIEUWS MET ÉÉN ENKELE DRUK OP DE KNOP

Dankzij onze Danspunt-app ligt alles over amateurdans en dans in Vlaanderen onmiddellijk binnen handbereik. Of het nu gaat om de verse dansberichten die je kan lezen en ‘liken’ via Facebook of Twitter, of om het Dans.Magazine dat je nog wil nalezen, of om uitgebreide informatie die je zoekt op onze website over vormingsactiviteiten en de dansdocentenopleiding, het kan allemaal met een duizendste gemak. Ook het consulteren van de dansagenda bij jou in de buurt, kan in enkele klikken.

Download de gratis Danspunt-app voor je tablet/smartphone

 

 

DANSPUNT OP SOCIALE MEDIA

Neem zeker een kijkje op onze Facebook- en Twitterpagina voor de laatste dansnieuwtjes, -filmpjes, -foto's, ....

 

 

 

Meer informatie over lidmaatschap/abonnement/registratie

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×