Hoofdmenu

PODIUM: Je abonnement is veel geld waard!

26/9/2017

Met je abonnement krijg je in verschillende cultuurhuizen een korting op dansvoorstellingen en performances. Ga zeker eens langs in de Beursschouwburg (Brussel), Kunstencentrum Buda (Kortrijk), CAMPO Kunstencentrum (Gent), CC Beringen, Cultuurcentrum Brugge, CasinoKoksijde, Cultuurcentrum De Adelberg (Lommel), De Grote Post (Oostende), de Velinx (Tongeren), de Warande (Turnhout), Cultuurcentrum deWerft (Geel), CCHA (Hasselt), Cultuurcentrum Zwaneberg (Heist–op–den–Berg), De Roma (Borgerhout), Handelsbeurs (Gent), !NIEUW! het Theaterfestival (Brussel), Kaaitheater (Brussel), Kopergietery (Gent), Monty Kultuurfaktorij (Antwerpen), Music Hall, Muziekcentrum Dranouter, NEXT Festival (Kortrijk), Schouwburg Kortrijk, STUK (Leuven), Kunstencentrum Vooruit (Gent) en Westrand – Cultuurcentrum Dilbeek.

Wil je ook abonnee worden van Danspunt en genieten van een korting op deze voorstellingen? Klik hier voor meer info over het abonnement.

 

Danspunt-abonnees hebben bij het laatste Dans.Magazine (september) een persoonlijke kortingsbon ontvangen.

 

In oktober op het podium...

 

 

'Kalakuta Republik' met SERGE AIMÉ COULIBALY / FASO DANSE THÉÂTRE & HALLES DE SCHAERBEEK

In ‘Kalakuta Republik’ gaat Serge Aimé Coulibaly na hoe een artiest binnen een Afrikaanse context zijn/haar rol en plaats in een geglobaliseerde wereld kan aankaarten. Zeven dansers zetten dat vraagstuk om in een expressieve bewegingstaal die doet denken aan het werk van Sidi Larbi Cherkaoui. Coulibaly gooit het traditionele repertoire, jazz en clubmuziek in de blender. Wat ontstaat is een voortrazende wervelwind van figuren en bewegingen, metaforen voor de dwingende urgentie om te leven.

Wanneer   Di 3 & Wo 4/10/2017 om 20 uur in Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen het reductietarief (enkel via de ticketbalie, niet online!)

 

'Mer-' met Claire Croizé & Etienne Guilloteau/ECCE & Pluto-Ensemble

Voorstelling voor vijf dansers en vijf zangers op requiem en andere muziek over dood, verdriet en pijn uit de Renaissance. De titel verwijst naar de Indo-Europese wortels van 'mourir', maar evenzeer naar 'la mer' als metafoor voor de dood die iets met zich meedraagt tot 'voorbij' de einder, voorbij de grenzeloosheid, het mysterie en het onbekende.

Wanneer   Do 5/10/2017 om 20 uur in in ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen, op vertoon van hun kortingsbon, de abonnementsprijs. Voor -25-jarigen geldt voor de dansvoorstellingen ook een reductie van 50%, met een minimumprijs van 8 euro.

 

'Moeder' met Peeping Tom

Vanuit het rouwen om een afwezige moeder gaan de spelers het ruimere idee van ‘gemis’ injecteren in het hier en nu, met beweging, dans en een tekst die laveert tussen bevattelijk en mysterieus. De fascinatie voor het idee dat de wereld ons bij momenten overspoelt en overkomt staat centraal, een geamuseerde blik op mislukte pogingen om alles te doen passen in onze visie. Moeder is tegelijk grappig en bevreemdend, verontrustend maar ook verbazingwekkend herkenbaar.

Wanneer   Do 5 & Vr 6/10/17 om 20 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven  (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'Princess' met Eisa Jocson

In Princess analyseert en reconstrueert Jocson samen met performer Russ Ligtas de  prototypische lichaamstaal, het gedrag, de stem van de geïdealiseerde fantasy prinses. Doordat sneeuwwitje niet door een witte actrice gespeeld wordt, herschrijft het duo herschrijft als het ware het voorgeprogrammeerde, dominante narratief. Plots wordt het Filipijnse lichaam dat meestal een rol krijgt in de marge gekatapulteerd naar een rol in het vrolijke centrum van de aandacht.

Wanneer   Vr 6 & Za 7/10/2017 om 20.30 uur in Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel  (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'Walking the Line' MET Benjamin Vandewalle [BE]

Voor zijn nieuwste performance neemt Benjamin Vandewalle je opnieuw mee de stad in. Hij neemt het voortouw bij een reeks doelbewuste acties: soms banaal, dan weer onconventioneel. Je vertrekt als een groep indivuen en transformeert gaandeweg tot één collectief lichaam.

Wanneer   Vr 6, za 7 & zo 8/10/2017 om 18 uur; Za 7 & zo 8/10/17 om 14 en 16 uur in Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, 1000 Brussel (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'Feest van de Nederlandse dans' met Het Nationale Ballet, Introdans, Nederlands Dans Theater & Scapino Rotterdam

Tijdens het Feest van de Nederlandse dans is de rijkdom en diversiteit van de Nederlandse dans in de volle breedte te ervaren. Het is hét unieke moment in het jaar waarop de vier Nederlandse topgezelschappen samen in één programma te bewonderen zijn.

Wanneer   Za 7/10/2017 om 20.30 uur in ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen, op vertoon van hun kortingsbon, de abonnementsprijs. Voor -25-jarigen geldt voor de dansvoorstellingen ook een reductie van 50%, met een minimumprijs van 8 euro.

 

'Raphaël' met Alexander Vantournhout & Bauke Lievens

Twee lichamen ontmoeten elkaar. Het ene lichaam is actief en handelt, het andere lijkt een levenloos ding. Samen dansen ze een geforceerd duet. Een wankele dans waarin de één de ander tracht te manipuleren en animeren tot ideale sparringpartner, pop of dood ding.

Wanneer   Di 10/10 om 20.30 uur & wo 11/10/17 om 19 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven  (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'RULE OF THREE' met Jan Martens / GRIP

RULE OF THREE is een gedanste performance die het midden houdt tussen concert en verhalenbundel. De vibe van een hardcore nachtclub verweven met het gevoel van verdwalen in de bladzijden van een boek. Ritme, licht en beweging zwellen aan – en worden ontmanteld.

Wanneer   Wo 11, Do 12 & Vr 13/10/2017 om 20.30 uur in CAMPO nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen 10 ipv 13 euro

 

'Shown and Told' met Meg Stuart & Tim Etchells

Choreograaf en danser Meg Stuart en schrijver / performancekunstenaar Tim Etchells delen hun verscheiden artistieke praktijk met elkaar, en laten zich leiden door kruisbestuiving en uitwisseling; een zoektocht naar de relatie tussen beweging, beeld en het lichaam als performance-instrument.

Wanneer   Wo 11 & Do 12/10/17 om 20.30 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven  (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'licht! ' met tout petit (3+)

licht! is een woordeloze danstheater-voorstelling over bewegend licht. Aan het eind van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om zelf te experimenteren met licht en schaduw.

Wanneer   Do 12 & Vr 13/10/2017 om 10 uur; Za 14/10/17 om 15 uur; Zo 15/10/17 om 11 & 15 uur in ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt (lees meer)  - Danspunt-abonnees betalen, op vertoon van hun kortingsbon, de abonnementsprijs. Voor -25-jarigen geldt voor de dansvoorstellingen ook een reductie van 50%, met een minimumprijs van 8 euro.

 

'Apollon Musagète' met Florentina Holzinger

Apollon Musagète wordt een ‘post-barok’ balletstuk over de heruitvinding van de traditie. Vragen over vervreemding en individuele identiteit in relatie tot schoonheid en perfectie geven de voorstelling een hedendaagse invulling.

Wanneer   Vr 13 & Za 14/10/2017 om 20.30 uur in Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'Urban Dance Weekend' met STUK i.s.m. Straatrijk

STUK organiseert samen met de Leuvense vzw Straatrijk een urban dance weekend met workshops, battles en de eerste avondvullende voorstelling van Straatrijk en de Nederlandse choreograaf Drosha: Needs.

Wanneer   Za 13 & Zo 14/10/17 in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven  (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'Workshops urban dance, hip hop, breakdance en hedendaags' met Straatrijk vzw & STUK

Straatrijk vzw beleeft de urban cultuur als een volwaardige kunstvorm en legt de focus nadrukkelijk op Urban Dance. Op een eigenzinnige manier organiseren ze events, workshops en training en sinds kort leggen ze zich ook op toe op artistieke creatie. Op 14 oktober organiseren Straatrijk en STUK een dag rond Urban Dance met toonmomenten, de vierde editie van DansBaAR en een reeks gratis workshops.

Wanneer   Zo 14/10/17 van 11 tot 15.30 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'L’œil la bouche et le reste' MET Volmir Cordeiro [BR]

Na een reeks solo’s maakt Volmir Cordeiro een eerste werk voor vier dansers. Hij maakt een dans die de fysieke werking en handelingen van het oog wil weergeven. Het innerlijke, het verborgene en zelfs het pre-menselijke en kannibalistische komt bloot te liggen in deze heftige, bijna obsessieve zoektocht naar dans, naar dat wat je niet kunt benoemen.

Wanneer   Di 17 & wo 18/10/17 om 20.30 uur in Kaaistudio's, Onze-Lieve-Vrouw van Vaakstraat 81, 1000 Brussel (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'Che Malambo (Argentinië)'

Overweldigende dans- en muziekshow van Zuid-Amerikaanse cowboys.
De vonken spatten van het podium met het spectaculair voetenwerk, de bombo-drums, krachtige zang en sensationele lasso-acts.

Wanneer   Wo 18/10/2017 om 20.30 uur in Westrand Cultuurcentrum Dilbeek vzw, Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek  (lees meer)- Danspunt-abonnees krijgen een abo 10 korting voor de dansvoorstellingen (enkel bij vertoon aan de balie)

 

'Kalakuta Republik' met Serge Aimé Coulibaly

Serge Aimé Coulibaly werd geboren in Burkina Faso. Als danser en choreograaf toert hij sinds 2002 de wereld rond. Zijn werk is geworteld in de Afrikaanse cultuur. Zijn dans is krachtig en expressief, zit vol emotie, reflectie en hoop. Voor deze voorstelling vond hij inspiratie in het leven en de muziek van de mythische Fela Kuti, icoon van de Afrikaanse cultuur en de uitvinder van de Afrobeat.

Wanneer   Wo 18/10/2017 om 20 uur in Cultuurcentrum Brugge - MaZ, Magdalenastraat 27, 8200 Brugge (Sint-Andries)  (lees meer) - Danspunt-abonnees krijgen een korting van 10% (enkel bij aankoop aan de balies of avondkassa, op vertoon van abonnementsbewijs)

 

'Salt' MET Eko Supriyanto [ID]

Als nieuwe stem binnen het hedendaagse Indonesische danslandschap onderzoekt Eko Supriyanto de relatie tussen zijn Javaanse culturele erfgoed en het ritme van de onderwaterwereld – een wereld zonder zwaartekracht waar een ander perspectief mogelijk wordt. Hij put uit zijn klassieke dansopleiding, zijn duikervaringen en de Javaanse landbouwtraditie van het kerven in de grond.

Wanneer   Do 19/10/17 om 20.30 uur in Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, 1000 Brussel (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'L'APRÈS-MIDI D'UN FOEHN/WARME WIND' met Compagnie Non Nova (5+)

Eenvoudige plastiek zakjes worden door een danser gevormd en verknipt. Met behulp van ventilatoren gaan de figuurtjes een eigen leven leiden. Wat ontstaat is een feeëriek en visueel verrassend spektakel. Een luchtballet van gekleurde nimfen die doorheen de ruimte dansen en dwarrelen, gedreven door de magie van de wind. Een heerlijk schouwspel op tonen van de gelijknamige muziek van Claude Debussy.

Wanneer   Za 21/10/2017 om 14 & 16 uur in ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen, op vertoon van hun kortingsbon, de abonnementsprijs. Voor -25-jarigen geldt voor de dansvoorstellingen ook een reductie van 50%, met een minimumprijs van 8 euro.

 

'Mer-' met Claire Croizé & Etienne Guilloteau / ECCE

'Mer-’ is de eerste creatie met religieuze muziek van Claire Croizé en Etienne Guilloteau, vol drama en sobere schoonheid. Dans en zang komen samen. Het erkennen van de dood mondt uit in een viering van het leven.

Wanneer   Za 21/10/2017 om 20.15 uur in Schouwburg Kortrijk, Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen voor de dansvoorstellingen slechts het abo-tarief

 

'Lecture about Sad Music and Happy Dance' met Shila Anaraki, Aisha Orazbayeva & Matthew Shlomowitz

Danseres Shila Anaraki en violiste Aisha Orazbayeva demonstreren de theorie in de praktijk: ze spelen, becommentariëren elkaar en gaan duetten aan. Op een ludieke manier betrekken ze het publiek bij hun betoog. Ze leggen hypotheses voor over de emotionele effecten van de fragmenten en lokken daarmee zowel hilariteit, verwarring als weerstand uit.

Wanneer   Za 21/10/17 om 11.30 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

 

'OCD Love' met L-E-V / Sharon Eyal - Gai Behar (Israël) - !uitverkocht!

Voor ‘OCD Love’ liet topchoreografe Sharon Eyal zich inspireren door het gelijknamige gedicht van Neil Hilborn, die zelf lijdt aan OCD (obsessive- compulsive disorder, ofwel dwangstoornis). Hij beschrijft het ontstaan en de teloorgang van zijn relatie. Beukende tikken en beats verklanken het dwangneurotische tellen van “de patiënt”. Maar steeds weer stokt de geconcentreerde precisie van de vervreemdende danstaal.

Wanneer   Di 24 & Wo 25/10/2017 om 20.15 uur in CC De Warande, Warandestraat 42, 2300 Turnhout  (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen tickets aan de A-korting voor alle dansvoorstellingen behalve die in een ander cultuurhuis plaatsvinden

 

'Mer-' met ECCE / Etienne Guilloteau & Claire Croizé

In Mer- diept het choreografisch duo die thematiek 'dood, verdriet en pijn' verder uit: de dood komt op het voortoneel, maar toch blijft er ruimte voor lichtheid en vreugde. De titel is afkomstig van de Indo-Europese wortels van ‘mourir’, het Franse woord voor sterven.

Wanneer   Wo 25/10/17 om 20 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'OSLO' met Mette Edvardsen

Met OSLO, de hoofdstad van haar geboorteland én een anagram voor solo, ontvouwt zich een slimme en speelse choreografie die niet enkel visueel is, maar waar ook andere zintuigen bij betrokken zijn: horen en voelen, maar ook denken, herinneren, inbeelden.

Wanneer   Wo 25 & Do 26/10/17 om 20.30 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'ONE LIMITED SPACE' met HNDRD / MIN HEE BERVOETS

HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor One Limited Space, haar eerste voorstelling met HNDRD, werkt ze met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze “samen” denken?

Wanneer   Do 26/10/2017 om 20.15 uur in CC deWerft, Werft 32, 2440 Geel (lees meer) - Op vertoon van de kortingbon die bij je Dans.Magazine zit, wordt de vriendenprijs aangerekend. Voor elke dansvoorstelling krijg je dan 4 euro korting en betaal je voor alle voorstellingen 8 euro ipv 12 euro

 

'being' met Bára Sigfúsdóttir

Bára Sigfúsdóttir staat voor het eerst niet zelf op scène. Ze vertaalt een ontmoeting met de inspirerende Iraanse artiesten Masoumeh Jalalieh en SeyedAlireza Mirmohammadi naar het podium. Hun lichamen creëren subtiele sensaties en subteksten, die tonen wat de West-Europese en Iraanse cultuur en maatschappij met elkaar gemeen hebben. 

Wanneer   Do 26 & Vr 27/10/2017 om 20.30 uur in Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen het reductietarief (enkel via de ticketbalie, niet online!)

 

'Dear humans' met Dansstationen

Dear humans brengt ons - geïnspireerd door scifi, Daft Punk en Mr. Bean - naar een wereld vol onbekende talen, geluid en beweging. Drie dansers - vrouwen, of zijn het misschien aliens - exploreren en verkennen een veelheid aan situaties met elkaar en met het publiek.

Wanneer   Do 26/10/2017 om 20 uur in ccha, Kunstlaan 5, 3500 Hasselt (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen, op vertoon van hun kortingsbon, de abonnementsprijs. Voor -25-jarigen geldt voor de dansvoorstellingen ook een reductie van 50%, met een minimumprijs van 8 euro.

 

'being' met Bára Sigfúsdóttir / GRIP

Nieuwsgierig naar beweging in andere culturen, raakte de Ijslandse choreografe Bára Sigfúsdóttir in Iran geïntrigeerd door twee lokale artiesten. Voor hen ontwikkelde ze een duet, een ontmoeting tussen lichamen, tussen werelden, tussen danser en publiek, maar ook een dialoog tussen het Midden-Oosten en het Westen. Spreken we dezelfde lichaamstaal?

Wanneer   Do 26 & Vr 27/10/2017 om 20.30 uur in CAMPO nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen 10 ipv 13 euro

 

Fabiola 'La Fabi' Perez

Met een karakteristieke hese stem en geroemde présence staat La Fabi als één brok flamenco op het podium.
Of ze nu zingt of danst, ze doet het met een expressieve intensiteit. Het maakt haar een opmerkelijke figuur binnen de hedendaagse flamenco.

Wanneer   Do 27/10/2017 om 20.15 uur in Handelsbeurs, Kouter 29, 9000 Gent (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs voor zowel het abonnement als losse tickets voor fado/flamenco.

 

'Yellow Towel' met Dana Michel

In dit intrigerend werk ben je getuige van een vreemd creatuur dat zich op scène ontpopt tot verschillende gedaantes. Een fascinerende performance door één van de meest emerging kunstenaars van de Canadese underground dansscene.

Wanneer   Vr 27 & Za 28/10/2017 om 20.30 uur in Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'Mer-' MET Claire Croizé en Etienne Guilloteau / Ecce [FR/BE]

Vijf dansers en vijf muzikanten brengen een meerstemmig stuk over dood en afscheid. Toch blijft er ruimte voor lichtheid. Want van bij je geboorte zet het sterven zich in als een continue beweging: het leven in vrije val. Net door die dood te erkennen, willen Croizé en Guilloteau dat leven voluit vieren.

Wanneer   Vr 27/10/17 om 20.30 uur in Kaaitheater, Sainctelettesquare 20, 1000 Brussel (lees meer) - Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

 

'In Spite of Wishing and Wanting' MET Ultima Vez / Wim Vandekeybus

Dans over een oerverlangen in een wereld met enkel mannen. Woest, wild, naïef en speels.
Bezwerende filmbeelden en danssequenties, ondersteund door de sensuele soundtrack van David Byrne, vloeien over in monologen over angst, verlangen naar geborgenheid en de magie van de slaap.

Wanneer   Vr 27/10/2017 om 20.30 uur in Westrand Cultuurcentrum Dilbeek vzw, Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek (lees meer) - Danspunt-abonnees krijgen een abo 10 korting voor de dansvoorstellingen (enkel bij vertoon aan de balie)

 

'licht!' met tout petit / Lies Cuyvers & Ciska Vanhoyland

licht! is een voorstelling waarin het licht aan het dansen gaat. Kleine lichtjes en grote spots tollen over het podium. Het licht danst in het rond en de performers bewegen mee.

Wanneer   Za 28 & zo 29/10/17 om 11 & 16 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'PARTY (6-10)' met Alfredo Zinola & Maxwell McCarthy

PARTY is een interactieve performance waarbij het publiek danst samen met de perfomers. Niet zitten of achterover hangen, maar gewoon dansen! We bouwen samen een ruimte waar we ons compleet kunnen laten gaan. Je kunt helemaal jezelf zijn: wees funky, doe vreemd, geniet!

Wanneer   Za 28 & zo 29/10/17 om 15 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

 

'Dance Karaoke' met cie. Willi Dorner

Onder begeleiding van de Oostenrijkse choreograaf Willi Dorner creëerden Leuvense dansliefhebbers en choreografen een videoclip op hun favoriete dansnummer. Het principe van Dance Karaoke is eenvoudig: kies een clip en laat je meevoeren door de aanstekelijke moves van een ander.

Wanneer   Di 31/10/17 om 19.30 uur in STUK, Naamsestraat 96, 3000 Leuven (lees meer) - Met de promocode 'danspunt1718' kan je als Danspunt-abonnee online tickets bestellen tegen reductietarief (één ticket per voorstelling per gebruiker)

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×