Hoofdmenu

MINUTEOFMOVEMENT

In 2014/2015 trakteerden ON THE ROOF vzw en Danspunt vzw je elke maand op een exclusieve MINUTEOFMOVEMENT.
Bewegingskunst, in de breedste interpretatie van het woord, werd elke maand op een verrassende manier voor jou in beeld gebracht.
 

MINUTEOFMOVEMENT #21 • Bloomed Fragrance

Deze ALLERLAATSTE MINUTEOFMOVEMENT gaat de virtuele lucht in. Aan iedereen die ooit heeft meegewerkt aan dit bruisende project: u was fantastisch!
Geniet!

 

 

Wat is MINUTEOFMOVEMENT?

MINUTEOFMOVEMENT is ontstaan uit een initiatief van ON THE ROOF vzw, een jong, wervelend danscollectief dat dans vernieuwend en bovenal toegankelijk maakt voor iedereen gulzig naar lichamelijke ontplooiing of artistieke bewegingsverrijking.

Het bewegingsproject presenteert op maandelijkse basis een kortfilm die beweging of dans vanuit een ongewoon standpunt in een uniek daglicht plaatst. Elke uitgave duurt precies zestig seconden en gaat de uitdaging aan om telkens een nieuwe invalshoek van beweging uit te lichten. In samenwerking met DANSPUNT maakt ON THE ROOF vzw van iedere filmpje een bewegingsparel.


Alle vorige edities van MOM!

Volg ON THE ROOF op Facebook als je automatisch op de hoogte wil blijven en voor een blik achter de schermen.

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (IBAN: BE07 0013 5174 0466 • BIC: GEBABEBB)