Hoofdmenu

Data/deadlines

Dans.Magazine verschijnt viermaal per jaar.

Heb je een leuke inbreng of een idee voor een artikel? Wil je een advertentie plaatsen? Wil je jouw activiteiten* in onze agenda? Laat het ons dan tijdig weten.

 

Dans.Magazine 01 (apr, mei, jun)

Ruimte reserveren: 10 februari

Materiaal bezorgen: 20 februari

Verschijningsdatum: eind maart

Dans.Magazine 02 (jul, aug, sep)

Ruimte reserveren: 10 mei

Materiaal bezorgen: 20 mei

Verschijningsdatum: eind juni

Dans.Magazine 03 (okt, nov, dec)

Ruimte reserveren: 10 augustus

Materiaal bezorgen: 20 augustus

Verschijningsdatum: eind september

Dans.Magazine 04 (jan, feb, mrt)

Ruimte reserveren: 10 november

Materiaal bezorgen: 20 november

Verschijningsdatum: eind december

 

(*) Als lid van Danspunt kan je gratis promotie krijgen voor je eigen activiteiten. Deze worden immers gepubliceerd in 'Dans.Magazine' en in de dansagenda op deze website. Hoe een activiteit doorgeven? Klik hier.

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×