Hoofdmenu

Blessurepreventie voor dansers en docenten

Topkinesist Bjorn Fierens komt naar je toe met een sessie Blessurepreventie voor dansers en docenten! In deze actieve workshop krijg je praktijkgerichte tips & tricks om blessures te vermijden bij jezelf en bij je leerlingen.
Na het grote succes van de sessies met Bjorn op de Danspiratiedag en het workshopfestival Out of the Toolbox in 2017, zetten we ze opnieuw op de agenda doorheen Vlaanderen.

Wat leer je?
• Heb je geen idee of je nu wel of niet moet stretchen, ijs of warmte moet gebruiken bij bepaalde pijnen of ongemakken?
• Voel je tijdens buikspieroefeningen vooral pijn aan je onderrug, in plaats van je buikspieren?
• Heb je soms last van blessures?
• Wil je er alles aan doen om jezelf en je dansers ten volle te laten genieten tijdens het dansen, zonder te moeten stilstaan bij pijntjes of ongemakken?

Dan is deze workshop een must-do!

Docent drs. Bjorn Fierens is sport- en manueel therapeut, heeft zich gespecialiseerd als expert en ervaringsdeskundige om dansers te begeleiden. Hij werkte al samen met o.a. de!Kunsthumaniora, Ballet Vlaanderen en zijn praktijk B-Fysio is uitgegroeid tot the place to be voor dansers die na een blessure terug de studio in willen duiken.

 

Wegbeschrijving
Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Datum:
zondag, 10 juni, 2018
Wanneer:
van 10 tot 12.30 uur
Locatie:
CAMPO Nieuwpoort
Straat:
Nieuwpoort
Huisnummer:
31-35
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België
Prijs:
20 euro
Prijs leden:
17 euro
Contactgegevens:

Inschrijven kan via inschrijven@danspunt.be

Discipline:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×