Hoofdmenu

Beursschouwburg (Brussel)

A. Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel
T. 02 550 03 50
tickets@beursschouwburg.be
www.beursschouwburg.be

Danspunt-abonnees betalen de reductieprijs

De Brusselse Beursschouwburg is een multidisciplinair kunstencentrum: je kan er terecht voor een hele resem activiteiten: theater- en dansvoorstellingen, concerten, expo’s, debatten en lezingen. De Beursschouwburg staat bekend als een huis dat jonge en vernieuwende artiesten een platform biedt. Zo vind je er vaak de grote namen van morgen terug. Je kan er dus heel wat ontdekkingen doen, aan een lage prijs en in een leuke sfeer.

 

'Traces' met Rósa Ómarsdottir

Voor de dansperformance/installatie Traces bestudeert de IJslandse choreografe Rósa Ómarsdóttir heidense rituelen. Ze is gefascineerd door het idee dat rituelen zoals hekserij en animisme een diep respect hebben voor de natuur en zichzelf als een onderdeel van die natuur beschouwen.

Wanneer   Vr 24 & Za 25/11/2017 om 20.30 uur  (lees meer)

 

'NoirBLUE' met Ana Pi

De choreografie NOIRBLUE creëert een fictieve link tussen twee kleuren: de zwarte van een huid en een ultramarineblauw pigment.
Hoe ziet een blauwe dans eruit die als afgeleide ontstaat van een dans, die we als zwart beschouwen?

Wanneer   Vr 1 & Za 2/12/2017 om 20.30 uur  (lees meer)

 

'Nadita' met Alma Söderberg

Söderberg maakt performances waarbij geluid en beweging gelijkwaardige elementen zijn, ze herontdekt in haar praktijk steeds hoezeer die twee zich verstrengelen. In Nadita zijn haar lichaam en stem dan ook de belangrijkste instrumenten om dat kleine niets te laten ontstaan.

Wanneer   Do 14 & Vr 15/12/2017 om 20.30 uur  (lees meer)

 

 

 

 

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×