Hoofdmenu

Traject choreografie module 'maken en tonen'

'Maken en tonen' is één van de drie modules van Traject Choreografie, maar je kan je hiervoor ook apart inschrijven.

Tijdens 'Maken en tonen' ga je zelf makend aan de slag. De eerste 3 dagen werk je aan je eigen stuk. Tijdens die 3 dagen zijn er enkele coachingsmomenten met Georgina en gelegenheid om vragen uit te wisselen. Op dag 4 voorzien we een intern toonmoment. Geen afgewerkte stukken met alles erop en eraan (licht, decor, …). Wel tussentijds tonen van een work in progress. Aan wie? Aan elkaar en eventueel enkele mensen van wie jij het belangrijk vindt dat ze je werk zien en volgen.
Volgde je module 1 en/of 2 niet, dan verwachten we van jou dat je met een eigen idee en concept komt waarmee je meteen van start kan gaan.
Breng op die dagen graag ook eigen dansers mee waarmee je wilt werken. Mocht dit een probleem vormen, laat ons op voorhand iets weten.

 

Datum:
donderdag, 12 april, 2018 tot zondag, 15 april, 2018
Wanneer:
Module 3 vindt plaats op donderdag 12, vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 april 2018, telkens van 10 tot 17 uur in een locatie in Antwerpen
Locatie:
Locatie wordt nog bevestigd
Gemeente:
Antwerpen
Land:
België
Prijs:
160 euro
Contactgegevens:

Inschrijven kan via inschrijven@danspunt.be.

Discipline:
Regio:

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×