Hoofdmenu

Out of the Toolbox

Het internationale dansworkshopfestival Out of the Toolbox staat gepland van 22 t.e.m. 26 augustus 2018, in De Expeditie (Gent). Programma en inschrijven via www.outofthetoolbox.be.

Out of the Toolbox, dat is vijf dagen ondergedompeld worden in dans, choreografie, beweging, stijlen en methodes. Op dit festival vol creatieve en pedagogische workshops doe je inspiratie op, leer je alles over nieuwe technieken, en sta je nadien vol zelfvertrouwen en met vernieuwde energie op de vloer of voor de klas.

Danspunt heeft aan de Franse danseres, choreografe en spring-in-t-veld Mélanie Lomoff gevraagd om als curator haar internationale ervaring met dansers en choreografen naar het workshopfestival Out of the Toolbox te halen. Dansdocenten, dansers en choreografen uit verschillende hoeken van Europa zakken af naar Gent en maken mee met jullie de sfeer van het festival.

Met krumping, Feldenkrais, Laban, Gaga en talloze andere creatieve workshops en onderzoek. Met workshops over aandachtstoornissen, feedback & evaluatie, ervaringsgericht leren en veel meer!

Doe iets OUT OF THE comfort zone en laat je inspireren!

Voor wie?

  • Ben je professioneel met dans bezig of eerder recreatief?
  • Ben je 18 of 88?
  • Heb je al heel wat opleidingen achter de rug of moet je de wereld van de dans nog ontdekken?

Onze workshops zijn toegankelijk voor iedereen die actief met dans bezig is, los van discipline, leeftijd of achtergrond … De lesgevers en choreografen op Out of The Toolbox zijn het gewoon om te werken met dansers van verschillende leeftijden, niveaus en ervaring. Het festival brengt een internationale groep van choreografen, docenten, dansers en studenten samen om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen.

Datum:
woensdag, 22 augustus, 2018 tot zondag, 26 augustus, 2018
Locatie:
De Expeditie
Straat:
Dok Noord
Huisnummer:
4A
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×