Hoofdmenu

Out of the Toolbox

De data voor de tweede editie zijn bekend! Out of the Toolbox staat gepland van 22 t.e.m. 26 augustus 2018, in De Expeditie (Gent). Save the date!

Dansworkshopfestival Out of the Toolbox reikt lesgevers methodes, inspiratie en zelfvertrouwen aan om creatief aan de slag te gaan voor én met je dansers. Durf je gekende technieken binnenstebuiten te keren en sta erna vernieuwd voor de klas!

Ook voor makers en dansers met zin voor creatie heeft Out of the Toolbox veel in petto: naast de didactische hebben we een heleboel creatieve modules. Krijg tools voor choreografisch materiaal, verrijk je bewegingstaal …

 

Voor wie?

Heb je zin in iets anders? Ons grote aanbod aan modules en workshops is toegankelijk voor iedereen die (actief) met dans bezig is. Elke dansdiscipline, leeftijd, achtergrond … WELKOM. We verwelkomen meer dan 15 lesgevers & choreografen uit binnen- en buitenland van verschillende achtergronden en stijlen. Ze kijken ernaar uit om met jou samen te werken en verwachten een groep van diverse leeftijd en danservaring. Twijfel dus niet of je er wel bij past. Er is voor elk wat wils.

Datum:
woensdag, 22 augustus, 2018 tot zondag, 26 augustus, 2018
Locatie:
De Expeditie
Straat:
Dok Noord
Huisnummer:
4A
Postcode:
9000
Gemeente:
Gent
Land:
België

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×