Hoofdmenu

De Grote Belgische Dansvitrine Leuven

Na de succesvolle eerste editie krijgen choreografen in 2018 twee kansen om deel te nemen! In het najaar gaan we naar Leuven. Het feedbackmoment gaat door op 15 september 2018. De voorstelling staat gepland op zaterdag 15 december, in STUK.

Ben je als maker of choreograaf op zoek naar artistieke input en verlang je naar feedback op jouw work in progress? Wil je kans maken op een coachingstraject op maat? Droom je ervan om jouw voorstelling te brengen op het podium van STUK (Leuven)?

Schrijf je dan nu in voor de derde editie De Grote Belgische Dansvitrine! Hét dansplatform dat een staalkaart toont van dans in Vlaanderen en Brussel.

Meer info en inschrijven (vanaf mei 2018) via www.dansvitrine.be.

 

Datum:
zaterdag, 15 december, 2018
Locatie:
STUK
Straat:
Naamsestraat
Huisnummer:
96
Postcode:
3000
Gemeente:
Leuven
Land:
België

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×