Hoofdmenu

De Grote Belgische Dansvitrine Brugge

Aanstormend talent en straffe dans op het podium van de Brugse Stadsschouwburg! De Grote Belgische Dansvitrine verzamelt choreografen uit alle uithoeken van Vlaanderen en Brussel. De eerste editie vorig jaar in Antwerpen verraste met uiteenlopende performances: van Indische dans tot ballet, van hedendaags tot urban stijlen.

Een team van dansexperten stelde zorgvuldig het programma samen. De geselecteerde choreografen krijgen intensieve coaching en tonen op zaterdag 5 mei 2018 hun creaties aan het grote publiek in Brugge.

Een must voor alle dansliefhebbers! Programma en tickets op www.dansvitrine.be

 

 

Datum:
zaterdag, 5 mei, 2018
Wanneer:
20 uur
Locatie:
Straat:
Vlamingstraat
Huisnummer:
29
Postcode:
8000
Gemeente:
Brugge
Land:
België
Prijs:
8 euro
Contactgegevens:

Tickets via www.dansvitrine.be of de website van Cultuurcentrum Brugge.

Danspunt vzw • Abrahamstraat 13, 9000 Gent • T. 09 269 45 30 • info@danspunt.be  (!NIEUW REKENINGNUMMER! IBAN: BE54 8939 4406 5497 • BIC: VDSPBE91)

new
website
in 2018

dans
danser
danst

Danspunt is de sparringpartner van al wie gebeten is door dans. De sidekick van dansers, makers en docenten. De linker- en rechterhand van scholen, gezelschappen en dansfans pur sang. Voorbij alle stijlen ondersteunen wij aanstormend talent, creëren wij kansen en zetten wij dans op de kaart – in Vlaanderen, Brussel en ver daarbuiten. Zoek je een podium, vorming, advies? Wil je dans kennen, kijken, voelen? Danspunt maakt de vloer vrij voor inspirerende ontmoetingen en artistieke expressie. Kom langs en dans danser danst.

×